Yhteystiedot ja palvelut

Meistä

Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa käytössämme on työkalut ja käytännönläheinen osaaminen maa-alueiden ja kiinteistöjen kehittämiseen niin myynti- kuin vuokrakohteissa. Meille kiinteistökehitys tarkoittaa asuntojen kokonaisvaltaista suunnittelua maanhankinnasta aina asuntojen luovutukseen ja ylläpitoon saakka.

Arvomme ovat vuorovaikutus, läpinäkyvyys ja laatu

Yhteystiedot

AVA House
Tähdenlennonkuja 1
02240 Espoo

P. 044-0850088

Toimisto avoinna
ma–pe klo 8.00–16.00

 Maanhankinta

Pääosin projektimme ovat aluerakennuttamisen kohteita. Tonttimaat valitaan keskeisiltä paikoilta kohderyhmän käyttötarkoitus huomioiden. Maapohja lunastetaan hankkeen alussa tai projekti toteutetaan yhteistyössä maanomistajan kanssa.

 Suunnittelu

Parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä. Se tarkoittaa suunnittelijan vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa läpi koko projektin. Näin syntyy tiloja, jotka vastaavat tarpeitaan.

Etenkin aluerakentamisen kohteissa tärkeää on raikas arkkitehtuuri ja alueen eheys. Sen vuoksi kohteet suunnitellaan yksilöllisesti tontin ja alueen erityispiirteet huomioiden.

Kokoamme luonnosvaiheessa myös muut keskeiset suunnittelijat samaan pöytään saavuttaaksemme kustannustehokkuuden ja samalla varmistamme lyhyen läpimenoajan.

Rakennuttaminen

Jalostamme kiinteistöjä laadukkaasti ja ennen kaikkea ihmisiä varten. Meillä on osaamista suunnitteluohjauksessa ja ratkaisukehityksessä.

Projektitoimistona ei sitouduta vain yhteen ja samaan rakennusliikkeeseen. Valitsemme rakennuttajan kohteen luonteen, koon ja ratkaisun perusteella. On kuitenkin tärkeä, että rakennusliike on mukana projektissa jo suunnitteluvaiheessa, jotta kustannustehokkuus toteutuu. Käyttämämme kumppanit ovat alansa huippua.

Digitalisointi

Kiinteistön jalostaminen raakamaasta valmiiksi asunnoiksi on lukuisten projektiin osallistuvien ihmisten vuorovaikutusta. Hyödynnämme digitaalisia työkaluja prosessin helpottamiseksi. Annamme loppukäyttäjille modernin tavan keskustella projektin eri osapuolten kanssa. Yhteisen digitaalisen alustan avulla kuluttaja ja rakennusliike voivat tehdä mm. asunnon materiaalivalintoja. Samalla he voivat seurata oman kohteensa edistymistä kellonajasta riippumatta.

Jatkuva vuorovaikutus ja yhteiset työkalut korostuvat niin suunnittelussa kuin hankkeen toteutuksessa.

Kiinteistön ylläpito

Aluerakentamisen kohteissa tyypillisesti muodostuu asuntokokonaisuuksia, joita hallinnoidaan joko asunto-osakeyhtiön tai hallinnanjakosopimuksen muodossa. Meille on oleellista, että asunnot ovat ammattimaisessa hoidossa myös asuntojen luovutuksen jälkeen. Pyrimme aktivoimaan isännöintitoimiston projekteihin jo rakennuttamisen aikana, jolloin he tuntevat kohteen perusteellisesti heti alusta alkaen.

Ota yhteyttä!

Antti Tuomela
antti.tuomela@avahouse.fi
044 0850 088

Harri Kantola
harri.kantola@avahouse.fi
040 4188 418